Szakkörök

Bontakoztasd ki a tehetségedet!


Itt fontos vagy. Szeretnénk, ha adottságaidat, tehetségedet felfedeznéd, elmélyítenéd és megmutatnád. Ezért azt javasoljuk, nézz itt körül, hátha van olyasmi, ami érdekel! 

Válassz!

Jelentkezz egy - vagy több - foglalkozásra! Ha lemaradsz az első alkalomról, ne búsulj, a legtöbb szakkörbe késve is becsatlakozhatsz! De hogy jól meg tudjuk tervezni az évet, jelentkezésedet add le a szakkör vezető tanáránál vagy a mentortanárnál szeptember 24-ig! A legtöbb szakkör a szeptember 13-i héten indul, tehát lesz alkalmad addig akár több foglalkozásra is ellátogatni.


Ha érdekelnek a robotok, és megpróbálkoznál az építésükkel, várunk szeretettel! Foglalkozunk majd Legó robottal, micro:bittel, és még sok egyéb érdekes szerkentyűvel.

Énekkar

2021.09.01

Az 5-10. évfolyamról várjuk az énekelni szerető diákokat!

akkor csatlakozz! Megtanulhatod, gyakorolhatod, kipróbálhatod, megoszthatod! Lesznek elméleti ismeretek és sok-sok gyakorlás, kísérletezés, sírás és nevetés. A szakkör heti vagy kétheti rendszerességgel lesz megtartva.

Könyvklub

2021.08.16

Mit olvastál mostanában? Szeretnél róla beszélgetni? Esetleg egy közös blogot írni?

Vitaklub

2021.08.16

A vitatkozás kulturált fóruma gimnazistáknak.

Ha szereted a színházat és magad is kipróbálnád, milyen a színpadon játszani, várunk a színjátszó körben!

Rajzszakkör

2021.08.16

Ha szereted a jó társaságot, szeretnéd a rajztudásodat fejleszteni, ha festeni szeretnél, de otthon nincs rá időd, vagy egyszerűen szeretnél érdekes technikákat kipróbálni, mint szitanyomás, papírmetszet-készítés, agyagozás, selyemfestés, batikolás - akkor várunk!

Iskolakert

2021.08.15

Szeretnél megismerkedni a növényekkel közelebbről? Szívesen kertészkednél? Ha felső tagozatos vagy (5-8. évfolyam), várunk az iskolakertben!

Először is: nem feltétlenül egyéni: akár párban is vállalkozhattok kutatásra.

Év közben

Ha elkezded a munkát valamelyik szakkörünkben, része leszel a nagylacis tehetségprogram csapatának. Érdeklődő, nyitott, tehetséges diáktársakkal ismerkedhetsz meg, értékes időt tölthetsz velük együtt, külön programokat szervezünk számotokra az év során.


Tehetségnap: 2022. március 26.