Ebéd

Ebédbefizetés december hónapra

Tisztelt Szülők!

A vírushelyzetre való tekintettel kérnénk Önöket, hogy aki teheti, átutalással rendezze az étkezési díj befizetését. Vagy átutalással, vagy az OTP bank pénztárában tudják személyesen befizetni az októberi étkezési díjat november 20-ig az alábbiak szerint:

Étkeztetési szolgáltató számlaszáma: Eszgsz 11784009-15793803-10010000 alszámla

A közlemény rovatban fel kell tüntetni a gyermek nevét, osztályát és az iskola rövidített nevét: NLG.

Az ingyenesen étkező gyermekeknek e-mail küldésével van lehetőség az étkezést megrendelni (ebed@nlgbp.hu). Amennyiben véglegesen átutalással szeretnének étkezési díjat fizetni, ugyanezen az e-mail címen jelezhetik.

Akik semmilyen formában nem tudják megoldani az átutalással történő díjfizetést, és az OTP pénztárban sem tudnak befizetni, november 11-én csütörtökön 17-től 18 óráig tudják készpénzben rendezni a befizetést (az utcáról a fszt. 43-as terem ablakán tudják beadni az étkezési díjat).

Étkezés 2021/2022

Tisztelt Szülők!

A 2021-2022-es tanévre kitöltendő étkezés-megrendelő adatlapokat elektronikus formában kérjük visszajuttatni (kinyomtatás után kell kitölteni, majd visszaszkennelni, vagy telefonnal jól láthatóan lefényképezni, és az étkeztetéssel foglalkozó e-mail címre elküldeni: ebed@nlgbp.hu ) .

Minden esetben kérnénk a Tárgy mezőben feltüntetni a gyermek nevét és a leendő osztályát.

Kérjük, hogy a kitöltésnél ügyeljenek az olvashatóságra, és arra, hogy minden mező megfelelően kitöltésre kerüljön, a telefonszám, e-mail cím, dátum és aláírás is.

Az új tanulók esetében kérjük feltüntetni az e-mail-ben, hogy a gyermek új beiratkozó az intézményben.

Kitöltési útmutató:

  • Igénylőlap (adatlap) 2021-2022-es tanév - minden étkezőnek ki kell töltenie.
  • 8. számú melléklet - az "Igénylőlap" mellett azoknak kell kitölteniük pluszban, akiknek ISKOLÁS KORÚ gyermeke kedvezményes étkezésre jogosult ( Nagycsaládos kedvezmény, Rendszeres Gyermekvédelmi kedvezmény, Nevelésbe vett gyermeket nevel, Szakorvos által kiállított igazolással TB 50%-os támogatásra jogosult gyermek). Csak a Rendszeres Gyermekvédelmi kedvezmény fennállása esetén kell csatolni az érvényes határozatot. Nagycsaládos státusz esetén nem kell csatolni semmit.
  • 9. számú melléklet - Nevelésbe vételi igazolás - az "Igénylőlap" és a "8. számú melléklet/6.számú melléklet" mellett a gyermekotthonok töltik ki, kérjük a nyomtatvány végét lássák el érvényes pecséttel. Csatolni kell mellé az érvényes Nevelésbe vételi határozatot.
  • Adatlap diétás étkezés igénybevételéhez - Az "Igénylőlap" mellett a szakorvossal kell kitöltetni, lepecsételtetni. (Háziorvos általi igazolást nem tudunk elfogadni. A Heim Pál kórház és bármely gasztroenterológia általi igazolást igen)
  • Adatvédelmi nyilatkozat - mindenkinek ki kell töltenie az adatlap mellé.

Vonatkozó jogszabályok

A JELENLEG HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK SZERINT:

A Gyvt.40 § (4) pont alapján 50%-os étkezési térítési díjat fizet:

  • 3 vagy több gyermekes családoknál gyermekenként
  • tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek (orvosi igazolással)
  • a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermek, ha a 9-13. évfolyam tanulója (az Önkormányzat határozatának másolatát csatolni kell)

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult 1-8.oszt. tanulóknak nem kell étkezési térítési díjat fizetniük!

A kedvezményre jogosultaknak a portán található nyomtatványt év elején ki kell tölteniük!

Az ingyenesen étkezőknek is jelezniük kell étkezési szándékukat, illetve az esetleges lemondást is.

Közegészségügyi okból az iskolából étel nem vihető el.