Sulicitta

2024.04.22


A Nagy László Általános Iskola és Gimnázium diákjai példamutató csapatszellemmel és kitartással vettek részt a Telekom Sulicitta futóeseményen, ahol az esős, hideg idő ellenére is lelkesedéssel és mosolygós arccal teljesítették a margitszigeti pályát. A közös edzések és a sportszerűség által összekovácsolt csapatként nemcsak a kilométereket gyűrték le, hanem a nehézségeket is, ezzel inspiráló példát állítva minden résztvevő és szurkoló elé.

Iskolánk diákjai igazi csapatként vették az akadályokat a Telekom Vivicittá futóeseményen, ahol a Telekom Sulicitta futam keretében 92 fővel álltak rajthoz. A Margitszigeten végigvezető pálya az esős, hideg időjárás ellenére sem szegte kedvüket; sőt, az ilyen körülmények közötti teljesítményük olyan érett versenyzést mutatott be, ami rutinos rókáknak is becsületére válna, és ami nagy eredményeket sejtet a jövőre nézve. 

A budapesti iskola tanulói számára nem volt idegen a felkészülés a nagy napra. A város számos futóhelyszínét, mint pl. a Városliget parkjait vagy a Duna-parti futóutakat rendszeresen használták edzéseik során, így a Margitsziget sem jelentett számukra ismeretlen terepet. A közös edzések során nemcsak a fizikai állóképességüket fejlesztették, hanem a csapatszellemet és a sportszerűséget is, ami minden egyes lépésükön érződött a Telekom Sulicitta futamon. Ami ez után jött, az még a sokat látott sportújságírókat is meglepte. Az iskola diákjai, bár az eseményen nem a versenyszellem volt a főszerepben, olyan összhangot és kitartást mutattak, ami példaként szolgálhat bárki számára. A hideg, esős idő ellenére is mosolygós arccal és lendületes léptekkel haladtak előre, ami inspiráló képet festett az iskoláról és annak közösségéről. A közös cél, a mozgás öröme és a barátságos versengés adta lelkesedésükkel nem csak saját maguknak, hanem minden résztvevőnek és szurkolónak is felejthetetlen élményt nyújtottak.

A Nagy László Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak részvétele a Telekom Sulicitta futamon nem csupán a kilométerek teljesítéséről szólt; sokkal inkább arról, hogy együtt, csapatként hogyan lehet túljutni a nehézségeken, miközben a sportszerűség és a kölcsönös támogatás áll a középpontban. Ez a nap nemcsak fizikai, hanem mentális próbatétel is volt, amelyet minden résztvevő sikerrel vett, így bizonyítva, hogy a közös cél érdekében végzett munka mindig meghozza gyümölcsét.

"Tuning. Benned is megvan."

Gratulálok minden futótársnak!!!! 

Zsuzsa néni