Nagyszerű hangulatban zajlott a foci házi bajnokság

2021.11.24

Iskolánk 40 éves fennállását ünnepeltük, aminek keretében a testnevelés munkaközösség hagyományos labdarúgó házi bajnokságot szervezett gimnazista tanulóink számára. Szinte minden osztály képviselte magát a versenyen, aminek színvonalát Vadócz Krisztián, volt labdarúgó-válogatott, egykori diákunk emelte jelenlétével. Krisztián nyitotta meg a programot, s végezte el a kezdő rúgást, majd egy-egy csapathoz beállva fantasztikus játékát, tudását is megcsillogtatta.

A csapatok két csoportban kezdték meg a küzdelmeket, nagyon élvezetes, sportszerű mérkőzéseket láthattunk, melyeket Kiss Zoltán tanár úr vezényelt le. Kieséses rendszerben zajlott a bajnokság, így mindenki nagyon odatette magát, szerettek volna a legjobbak között végezni. Végül a 10.A (Kocsi Balázs, Spitzer Dénes, Spitzer Domonkos, Juhász Balázs, Farkas Dávid, Bakó Bence) nagy csatában győzte le a 12.A osztályt, s nyerte meg a tornát. A verseny zárásaként, az első három csapat díjait Vadócz Krisztián adta át, akinek mindenkihez volt egy bátorító szava. 

A verseny végeredménye:

  • 10.A
  • 12.A
  • 11.BC
  • 9.NY/A

Krisztiánnak s a többi osztálynak (9.B, 9.C, 12.B, 12.C) is köszönjük, hogy jelen voltak, játékukkal emelték a délután hangulatát, színvonalát. Reméljük, hogy a közeljövőben hasonló tornát szervezhetünk!