Kiemelkedő eredményeink a Code Week pályázatán

2023.03.02

Ahogy arról már beszámoltunk, a 2022-es évben több sikeres kódolási eseményt szerveztünk iskolánkban.

Sikeresen megvalósult szakmai programjaink anyagával pályázatot nyújtottunk be arra az országos pályázatra, amely az idei tanév leginnovatívabb programjait megvalósító iskoláit kereste, amelyek a Code Week során a legtöbb különböző típusú eseményeket valósítottak meg és amelyek honlapjukon és a Code Week nemzetközi weboldalán dokumentálták tevékenységeiket. 

A díjátadóra január 13-án került sor a fő támogató Trax budapesti székházában. A díjátadón Klacsákné Tóth Ágota számolt be a Code Week idején zajló intézményi szakmai munkáról.

A díjatadón meglepetésben is volt részünk. Az európai Code Week magyarországi vezetőtanáraként végzett innovatív tevékenységéért Klacsákné Tóth Ágota megkapta az első alkalommal átadásra kerülő Innovatív tanári díjat. A díjat többek között az október 8-án első alkalommal megszervezett Code Week Magyarország Konferencia szervezőjeként tanúsított ötleteiért, szervező munkájáért érdemelte ki, de kiemelték innovatív tananyagainak különböző hazai illetve nemzetközi kiadványokban, műhelymunkák során, webináriumokon történő megosztását is. Például a nemrég megjelent A Projektpedagógia digitális eszközökkel kézikönyvben, amely a Digitális Témahét 2022-es csapatának munkája nyomán jött létre a Digitális Jólét Nkft. gondozásában, Klacsákné Tóth Ágota négy átfogó témát érintő projektötletet mutat be.


Gratulálunk a kiemelkedő elismeréshez!