Kalandtábor a Balaton partján

2021.09.14

Az idei kalandtábort Balatonszemesre szerveztük. Nagyon sokan jelentkeztek, de sajnos csak 40 fő jöhetett. Így fájó szívvel, de volt, akiknek vissza kellett mondani a jelentkezését.

A táborozás jó lehetőséget biztosított, hogy a Balaton déli partjának nevezetességeit felfedezzük. Különbusszal utaztunk le a KID Sport üdülőbe, és izgatottan vártuk, milyen lesz! A szálláshelyünk a műemlék jellegű Hunyadi-kastély helyiségeiben volt 6-8 ágyas szobákban. Nagy területen rengeteg pálya és egy nagy medence biztosította szórakozásunkat.

Egész héten nagyon meleg volt, és így ki tudtuk használni a tábori medencét és a Balaton vizét!

Rengeteg programon vettünk részt. Megnéztük a Posta Múzeumot, sétahajóztunk a Balatonon, csapatépítő feladatokban sokat nevettünk, versenyeztünk. Nem volt könnyű a léggömböket kidurrantani és vízi lufikat mozgatni! A VÍZI DILI, a CSILLAGHULLÁS, a SZÁMHÁBORÚ mindig nagy kihívás, de mindenki szerette! A medence hűs vize nagyon jólesett, de az igazi fürdés a Balaton volt! A vízibiciklis csúszdázás, a vízipisztolyos csaták, a labdás játékok mindenkinek a kedvencei voltak.

A Makk Marci és Makk Manci egészségmegőrző feladataiban is versengés volt. Feladatlapok, színezések, hajtogatás, kóstolások! Fincsi dolgokat ettünk, a dinnye, a fagyi, amire Zétény szülei hívtak meg, az édességek a strandon....

És a záró DISZKÓ felejthetetlen volt!

Jövőre újból várunk mindenkit a KALANDTÁBORBA kalandornak!!!

A TANÁR NÉNIK