Hívogat az iskola!

2022.09.01

Augusztus 31-én szerdán fél 5 kor kezdődött az általános iskolai korosztály részére az idei tanévnyitó ünnepség. Az ünnepségen nagyon sok szülő és tanuló vett részt. Ragyogóan sütött a nap, ám később felélénkült a szél.

A műsort Boros Istvánné Marika néni és Porcsinné Ugron Enikő néni állította össze. Zongorajátékával Li Molli 2.a osztályos tanuló örvendeztetett meg minket, majd szintén a 2.a osztályból sok kisdiák énekelte el Gryllus Vilmos Katica-dalát. Az 1.a osztályosok is kitettek magukért: verset szavalt Sipos Panka, Nagy Tamás, Varga Liza, Balogh Evelin, Tóka Adrienn és Nagy Marcell! A felsős évfolyamokról a 6.a-s Omelka Rita és Antal Belián mondott el egy-egy verset, míg az összekötő és konferáló szavakat a 7.b osztályos Suhajda Biankától és Patríciától hallhattuk. Gratulálunk a szereplőknek!

Mint minden évnyitó és évzáró alkalmával, igazgatónőnk köszöntötte a jelenlévő szülőket, pedagógusokat és tanulókat. Utalt az elmúlt nyárra, és előrevetítette az idei tanév egy-két fontos eseményét is.

Az első osztályosokat nemcsak verssel és dallal köszöntöttük, hanem a 4.osztályos tanulók átadták "A Nagy László iskoláért" Alapítvány játékos foglalkoztató füzetét, illetve egy-egy könyvjelzőt is kaptak, melyen iskolánk épületének fotója és névadónk, Nagy László Kossuth díjas költő arcképe látható.

Álljon itt néhány kép az eseményről.

(A fotókat készítette: Brecsokné Kertész Ágnes)