Az Alapítvány közleménye

2022.02.14

Kedves Szülők, Nagyszülők, Pedagógusok, Ismerősök!

Hamarosan itt az adóbevallás ideje, ki így, ki úgy intézi, de a járványveszély közben se feledkezzenek el róla, és azon belül is az 1 %-os rendelkező nyilatkozatokról sem!

Kérjük, támogassák alapítványunkat, hogy még többet tudjunk segíteni az iskolának, a diákoknak, a pedagógusoknak a jövőben is!

Nekünk ez csak egy-két mozdulat, de a sok 1 % összeadódik, és így tudjuk támogatni a közösséget, cca 1000, 6-18 éves diák javát szolgálva.

Az adónk 1 %-áról való rendelkezéssel saját magunk dönthetünk annak juttatási helyéről, nem csak úgy, "bele a nagy kalapba" megy ez. Talán csak csepp a tengerben, de a támogatottaknak sokat számít minden csepp!

"A Nagy László Iskoláért" Alapítvány a 2020-as év SZJA 1 %-ából tavaly (2021-ben) 952.662 Ft-hoz jutott, melyet természetesen most is az alapítványi céljainknak megfelelően fogunk felhasználni. Köszönjük annak a 130 magánszemélynek a felajánlását (köztük vannak a kuratórium tagjai és családtagjaik is), akik adójuk 1 %-ával minket támogattak.

A Covid-járvány mindannyiunk életét megváltoztatta, sok mindent felülírt, sok megszokott program elmaradt az iskolában is, az alapítvány életében is, de kérelmek érkeznek hozzánk, és mi igyekszünk minden kérelemnek eleget tenni.

A 2020 és 2021-es naptári (és iskola) évben történtekről készült egy összefoglaló, amit honlapunkon ITT találnak.

Köszönettel:

az Alapítvány Kuratóriuma