Nyílt napok 2018.

Tisztelt Szülők, kedves érdeklődő Diákok!
 
Gimnáziumunkban a nyílt napok programjai 9 órakor kezdődnek. A nyílt órák előtt tájékoztató előadást tartunk az induló tagozatokkal, a felvételi eljárással és az iskolával kapcsolatban. Nyílt órák látogatására 3., 4. és 5. órában lesz lehetőség. Az órák 9:50-től, 10:55-től és 11:50-től kezdődnek.

A zavartalan órakezdés érdekében fontos a pontos érkezés.

Szeretettel várunk mindenkit!

 
A nyílt napokra az alábbi módon tudnak jelentkezni:
1. Válasszák ki a megtekinteni kívánt órákat a táblázatból. Kérjük, egy idősávban egyszerre csak EGY órára jelentkezzenek be! Ellenkező esetben mi döntünk arról, és nem Önök, hogy hová kerülnek.
2. A kiválasztott óra neve alatti JELENTKEZEM linkre kattintva tudnak online jelentkezni, nevük és e-mail címük megadásával. A jelentkezésről visszaigazoló e-mailt kapnak.
3. Ha mégsem kívánnak az adott órán részt venni, jelentkezésüket törölhetik is, arra a linkre kattintva, amit a visszaigazoló e-mailben küldünk.
4. Elképzelhető, hogy egy kiválasztott órára nem tudnak jelentkezni, csak egy Sorry... kezdetű angol mondattal találkoznak. Ennek az lehet az oka, hogy az adott órára már sokan jelentkeztek, a létszám (max. 10 fő) betelt. Ebben az esetben, ha feltétlenül azt az órát szeretnék látni, egy-két nap múlva próbálkozzanak újra, mert elképzelhető, hogy másvalaki törtölte közben a jelentkezését, így felszabadulhatnak helyek.
 
Sikeres jelentkezést kívánunk! Ha bármiyen problémába ütköznének, írjanak a k.gergelyi@gmail.com címre.

Elérhetőség

Budapest XX. kerületi Nagy László Általános Iskola és Gimnázium

© 2014 Minden jog fenntartva.