Étkezés 2020/2021

Tisztelt Szülők!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a 2020-2021-es tanévre kitöltendő étkezés-megrendelő adatlapokat elektronikus formában kérjük visszajuttatni (kinyomtatás után kell kitölteni, majd visszaszkennelni, vagy telefonnal jól láthatóan lefényképezni, és az étkeztetéssel foglalkozó e-mail címre elküldeni: ebed@nlgbp.hu ) .

Minden esetben kérném a Tárgy mezőbe feltüntetni a gyermek nevét és osztályát.

Kérem, hogy a kitöltésnél ügyeljenek az olvashatóságra, és arra, hogy minden mező megfelelően kitöltésre kerüljön, a telefonszám, e-mai cím, dátum, és aláírás is.

Az új tanulók esetében kérem feltüntetni az e-mail-ben, hogy a gyermek új beiratkozó az intézményben.

Kitöltési útmutató:

  • Igénylőlap 2020_2021 tanév – minden étkezőnek ki kell töltenie.
  • 8. számú melléklet – az „Igénylőlap” mellett azoknak kell kitölteniük pluszban, akiknek ISKOLÁS KORÚ gyermeke kedvezményes étkezésre jogosult ( Nagycsaládos kedvezmény, Rendszeres Gyermekvédelmi kedvezmény, Nevelésbe vett gyermeket nevel, Szakorvos által kiállított igazolással TB 50%-os támogatásra jogosult gyermek)
  • 9. számú melléklet Nevelésbe vételi igazolás - az „Igénylőlap” és a „8. számú melléklet/6.számú melléklet” mellett a gyermekotthonok töltik ki, kérjük a nyomtatvány végét lássák el érvényes pecséttel.
  • Adatlap diétás étkezés igénybevételéhez – Az „Igénylőlap” mellett a szakorvossal kell kitöltetni, lepecsételtetni. (Háziorvos általi igazolást nem tudunk elfogadni. A Heim Pál kórház és bármely gasztroenterológia általi igazolást igen)
  • Nyilatkozat átutalással fizető szülők részére – mindenkinek ki kell tölteni pluszban, aki átutalásos fizetési lehetőséget szeretne szeptember hónaptól.

 

A JELENLEG HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK SZERINT:

A Gyvt.40 § (4) pont alapján 50%-os étkezési térítési díjat fizet:

  • 3 vagy több gyermekes családoknál gyermekenként
  • tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek (orvosi igazolással)
  • a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult  gyermek, ha a 9-13. évfolyam tanulója (az Önkormányzat határozatának másolatát csatolni kell)

 A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult 1-8.oszt. tanulóknak nem kell étkezési térítési díjat fizetniük!

A kedvezményre jogosultaknak a portán található nyomtatványt év elején ki kell tölteniük!

Az ingyenesen étekzőknek is jelezniük kell étkezési szándékukat, illetve az esetleges lemondást is.

Közegészségügyi okból az iskolából étel nem vihető el.

 

Az ebéd díja átutalással is fizethető, de csak az év elején kötelezően kitöltendő nyilatkozat ladása után (innen letölthető). (Ez azt jelenti, hogy az augusztus végi befizetésnél mindenképpen személyesen kell megjelenni az iskolában.) Lehetőség van év közben is áttérni az átutalásos befizetésre, de ezt személyesen kell jelezni ebédbefizetési napon az ügyintézőnél.

Átutalás az ÉSZGSZ részére: OTP 11784009-15793803-10010000 alszámla

A közleményben feltüntetni: gyermek neve, osztálya, választott menü, az iskola nevének rövidítése: NLG

 

Elérhetőség

Budapest XX. Kerületi Nagy László Általános Iskola és Gimnázium

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode